miercuri, 6 februarie 2013

Ce vor femeile


Tot umblă zvonuri că nimeni nu poate înţelege femeile, că femeile vor imposibilul sau că nici măcar ele nu se pot înţelege. Dar îmi spuneţi voi mie că bărbaţii ştiu ce vor?
Toţii oamenii, idiferent de sex, au gânduri, emoţii şi dorinţe. Asemeni femeilor, nici bărbaţii nu ştiu întotdeauna ce vor. Nu există nicio diferenţă între bărbaţi şi femei cu privire la capacitatea de a decide singuri ce îşi doresc.
Printre altele, există totuşi câteva lucruri pe care femeile le adoră. Lucruri mai mult sau mai puţin mărunte, care înmoaie orice urmă de raţiune. Femeile inteligente, bineînţeles.

1.    Bani şi cariere

Logic că vor bani. Doar nu şi-or dori seminţe fierte! Şi fie vorba între noi, cine nu îşi doreşte să îşi poată permite orice?
Există totuşi un mic secret. Femeile nu vor banii bărbaţilor, ci vor să-şi producă proprii bani. Să-ţi permiţi ceva pe banii tăi e una, iar pe banii altuia... nu prea îţi permiţi!
În mileniul nostru femeile sunt în continuă expansiune. Aleargă după cariere iar conceptul de „bussines woman” este aşezat undeva în fruntea piramidei cu scopurile femeii în viaţă.
Nu te gândi că ai impresionat prea tare o femeie dacă ai scos-o în oraş sau i-ai oferit o zi de shopping la mall. Nimic din toate astea nu satisfac pe deplin o femeie dacă nu are proprii bani. Îţi va mulţumi în schimb pentru gestul frumos, dar nu te aştepta să te iubească pentru asta.

2.    Sex

Ce? Credeaţi că femeile nu vor sex? Ba da, vor. Şi nu aşa la mişto’... ci cu patimă! Atunci când un bărbat vrea să facă sex cu ea, femeia se simte atractivă, frumoasă şi în largul ei. Femeile iubesc sexul la fel ca bărbaţii, iar scuzele şi pretextele sunt din lene pură. Pofta vine mâncând, aşa că...

3.    Să le antrenezi mintea

Nu contează vârsta bărbatului de lângă ele pentru că femeile acordă o importanţă mai scăzută aspectului fizic. O femeie deşteaptă pune ochii pe un bărbat de la care are ce să înveţe, nu pe unul care o poate plafona.
Dacă am învăţat că toată lumea profită şi mi-am mai şi „setat” mintea că femeile sunt profitoare, asta din prisma bârfelor şi zvonurilor care circulă prin rândul oamenilor frustraţi, păi atunci aşa să fie!
 Atât eu, cât şi restul femeilor, vom continua să profităm şi să „abuzăm” de cunoştinţele unui bărbat. Asta nu numai că va duce la un respect înfiorător faţă de cel care ne învaţă o sumedenie de lucruri, ci şi la o relaţie bazată pe inteligenţă. Iar după cum ştiţi, aceste relaţii sunt cele mai de lungă durată.

4.    Plimbări romantice

Chiar dacă nu sunt o romantică din fire, ador să mă plimb cu un bărbat. O plimbare presupune un dialog, iar comunicarea într-un cuplu este foarte importantă. Femeile sunt visătoare şi de aceea este bine şi chiar indicat, dacă eşti bărbat, să nu abordezi subiecte legate de griji financiare sau alte mizerii atunci când te plimbi cu iubita ta. Vorbiţi de lună, de mistreţi, de ouă, găini sau becuri. Bârfiţi oamenii, zâmbiţi, iubiţi-vă!
Şi încă ceva, nu o faceţi zilnic, căci rutina este cea mai nasoală „piatră” din „cârca” unei relaţii, şi nici nu o forţaţi prea tare cu romantismul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !