miercuri, 30 ianuarie 2013

Cum să ai succes în orice


Te aşteptai să-ţi dau răspunsul? Din pur egoism am să-ţi spun cum ar trebuii să acţionezi pentru a avea succes în orice. Spun egoism din cauză că sunt sătulă de oamenii care aşteaptă succesul peste noapte!
În termeni inteligenţi, dexul explică semnificaţia cuvântului „succes” ca fiind un rezultat favorabil, pozitiv al unei acţiuni. El săracu’ îţi dă mură-n gură, da cine să priceapă?

Deci, dacă analizăm textul de mai sus, constatăm că trebuie să pornim o acţiune din care să obţinem un rezultat pozitiv. Şi ce mai staţi oameni buni şi căutaţi pe net? Pe cineva care să vă zică ce ar trebuii să faceţi voi mai departe cu viaţa voastră? Acţionaţi singuri! Reflectaţi atent la vocaţia voastră.

Ideile briliante vin de obicei la o cafea pe toaletă în baie, în metrou într-o aglomeraţie monstruoasă (te apuci de vândut aparate de ventilaţie de exemplu) ori te miri pe unde. Nicio idee nu va avea succes dacă nu îţi aparţine. Aaaaaa.... că te apuci să te documentezi, să cercetezi, să vezi cu ce se mănâncă piureul de trufe, asta e altă treabă şi chiar e de apreciat! Dar acolo ajungi numai după ce te-ai gândit singur că ai vrea să vinzi sau să prepari piure de trufe. 

Odată cu înaintarea în vârstă, însă de mici copii, începem să ne conturăm o imagine despre viaţa, idealurile şi hobby-urile noastre. Dacă eşti menit să fii tâmplar, păi poţi tu să citeşti pe net despre „cum să ai succes în medicină” până vomiţi, că tot nu vei pricepe nimic.

Aşadar, lăsaţi-vă conduşi cu încredere de ţelul vostru, de sclipirea voastră într-un domeniu specific, fără să mai căutaţi răspunsuri la întrebări care nici n-ar trebui să existe. Voi sunteţi singurii care vă puteţi da seama cum să atingeţi succesul în ceea ce credeţi cu adevărat, în menirea voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !