vineri, 1 iunie 2012

Ce riscuri implică prietenia cu „beneficii”

Cunoşti un tip: frumos, deştept, cu simţul umorului şi foarte încântant de prezenţa ta! Pare să aibă toate calităţile din lume. Va întâlniţi o perioadă, până într-o zi când îţi spune că nu îşi prea doreşte o relaţie serioasă, că nu e genul ăla de băiat care să stea cu aceiaşi fată şi chiar îi pare rău de situaţia creată.
Culmea, mai are şi o soluţie salvatoare: puteţi rămâne prieteni, adică puteţi avea aceleaşi activităţi ca şi până acum, doar că fiecare va putea face ce vrea în restul timpului fără a fi nevoit să dea explicaţii.
Accepţi! O perioadă este minunat, până şi tu crezi că ai luat cea mai bună decizie. Nu trece mult timp însă şi începi să îţi cam schimbi părerea, sentimentele tale încep să se schimbe şi să realizezi că te-ai îndrăgostit iremediabil.
Regulile nu se schimbă în timpul jocului
Ce e de făcut? Fie îi mărturiseşti care sunt sentimentele tale şi hotărâţi de comun acord cum va evolua relaţia în viitor (cine ştie poate şi el simte acelaşi lucru?) fie fugi şi nu te mai întorci (niciodată).
Oricare dintre cele două variante o vei alege nu uita că ştiai de la bun început situaţia şi dacă ai sperat că „regulile” se vor schimba pe parcurs te-ai înşelat! Este exact ca în box: întotdeauna la final unul va fi câştigător iar altul învins. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !