joi, 31 mai 2012

Turiştii bombardează staţiunea Mamaia de Rusalii

Deşi vremea ne joacă feste, pe litoralul românesc se anunţă prezenţa unui număr foarte mare a turiştilor români şi străini. În data de 29 mai, a aterizat primul avion cu turişti germani în Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, cursele dinspre Nurenberg şi Frankfurt vor avea frecvenţa săptămânală şi vor aduce prin intermediul tour-operatorului Thomas Cook Neckerman aproximativ 5.000 de turişti.

Deşi nu există un sistem de rezervări online, pentru cazările din România se estimează că minivacanţa de Rusalii va aduce cu 70% mai mulţi turişti pe litoral, conform celor spuse de Corina Martin, Preşedintele ANAT România.

În Staţiunea Mamaia, hotelierii au creat pachete speciale de două nopţi, iar preţurile pornesc de la 104 lei, la un hotel de 2*, 183 lei la 3*, 242 lei la un hotel de 4* ajungând şi până la  900 lei pentru un hotel de 5*.

Datorită weekend-ului prelungit şi a numărului mare de turişti autorităţile locale şi patronii de cluburi şi localuri din Constanţa şi Mamaia au anunţat diverse evenimente de animaţie, muzică şi divertisment: concert Direcţia 5 şi Guess Who, concert CRBL, prezentări de modă, concursuri cu premii, Gipsy Casual-Eurapean Balkanic Show, în aceasta perioadă va avea loc şi întâlnirea anuală a motocicliştilor.

„Om liber, tu vei iubi intotdeauna marea” Charles Baudelaire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !