duminică, 3 aprilie 2011

5 Mituri despre mutatul împreună cu iubitul

            Cele mai circulate mituri despre mutatul împreună cu iubitul sunt acum “deconspirate”. Citește în următoarele rânduri ce înseamnă cu adevărat să te muți împreună cu iubitul tău.

1.       Poți fi convinsă că nu te înșală. FALS

Dacă stai împreună cu el, să nu crezi că nu te va putea înșela. Sunt convinsă că în 90 % din cazuri nici un bărbat care nu stă împreună cu partenera sa, dacă o înșală, nu o va face în propriul lui apartament.

2.       Aveți mai mult timp pentru voi doi. FALS

Dacă aveți joburi și veniți amândoi seara acasă, în loc să ieșiți în oraș să vă vedeți, așa cum făceați până să vă mutați împreună, veți fi preocupați cu alte activități, gen laptop, tv și alte răsfățuri de care nu aveați timp până acum.

3.       Intervine rutina. ADEVÃRAT

Acest lucru însă nu trebuie să fie neapărat negativ. O relație bazată pe respect și încredere nu se va destrăma din cauza rutinei. Rutina este un lucru firesc al vieții, însă te poți folosi de ea pentru organizarea evenimentelor. E normal să te trezești dimineața și apoi să îți faci patul, fără ca acest lucru să te deranjeze. Deci, și să te întâlnești cu iubitul tău la prânz în fiecare zi este o activitate plăcută..


4.       Trebuie să faci toată treaba în casă. FALS

Sarcinile care trebuiesc îndeplinite pentru menținerea diverselor lucruri în ordine trebuiesc împărțite. Să fii femeie nu înseamnă să fii sclavă și nici să fii o leneșă. Fă și tu un calcul, dacă el muncește și tu stai toată ziua acasă, e absurd să îl pui să îți facă mâncare când ajunge de la lucru. Dar dacă aveți amândoi joburi, împărțiți-vă sarcinile în mod egal, fiecare alegându-și ce poate îndeplini mai bine.

5.       Uiți să te mai aranjezi. ADEVÃRAT

În principiu, cam așa este. Până să vă mutați împreună..te prezentai în cea mai sexi lenjerie intimă din garderobă..însă acum, te afunzi în pijamalele tale pufoase cu păianjeni…
Acest lucru poate fi evitat. Ziua când stai prin casă, poți opta pentru haine lejere dar cu o notă sexi, păstrând astfel dorința vie între voi doi. La fel și seara, poți alege pijamale mai prietenoase, sau nu poți alege deloc..:P. Acest lucru nu e musai, dar în general așa se întâmplă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !