duminică, 27 martie 2011

Să ieşim în oraş !! – Cin Cin, Constanţa

Cin Cin, Constanţa

           Vă propun să discutăm despre locaţii interesante atunci când ieşim în oraş. Evident, dat fiind faptul că sunt din Constanţa, probabil că cele mai multe vor fi din oraşul de pe malul mării, însă nu fiţi trişti. Când o să ajungeţi vara la mare, sau nu neapărat vara, veţi vedea că unele locuri au fost demne de reţinut. Săptămâna aceasta, vorbim despre Cin Cin.
           Adresa ’oficială’ este bulevardul Tomis, nr. 28. Pentru necunoscători, ideal e să ajungeţi la statuia Lupoaicei cu puii, cea care marchează începutul zonei vechi a oraşului. O să vă daţi seama că aţi ajuns unde trebuie pentru că o să vedeţi o clădire maaaaare cu un stil arhitectural deosebit, care se cheamă Muzeul de Artă Populară, dar şi pentru că veţi vedea că este probabil singurul loc din Constanţa unde există câte 3 fast-food-uri pe metru pătrat. Cin Cin e ultimul de pe stânga. Are terasă, mese la intrare, ocupate în principal de cei care se delectează mai ales cu mâncare rapidă, adică kebab şi shaworma, plus după colţ şi la etaj, mese pentru cei care alocă mai mult timp plăcerii de a lua masa.
           Pe meniuri scrie undeva, mic, ”Fondat în 1960”. Mie mi-a venit greu să cred că e atât de vechi locul, însă mi-au confirmat mama şi tata, care mi-au zis că prin 83 mâncau pizza la metru, sau ceva de genu’. Oferta nu e cea specifică unui restaurant de lux, adică nu veţi găsi raci sau calamar pane prin meniu. Însă, pe lângă tradiţionala şaverma, există pizza, salate, paste, sandwich-uri şi meniuri fixe, toate la preţuri destul de rezonabile. Se întâmplă uneori, mai ales vara, să dureze mai mult până vine comanda. Cu alte cuvinte, dacă sunteţi leşinaţi de foame în mijlocul lui iulie, nu faceţi prostia să comandaţi pizza că durează ceva. Pe de altă parte, merită. În topul meu personal al locurilor cu pizza bună, Cin Cin e pe locul doi. De fapt, toată mâncarea e bună. 
          Servirea e promptă, iar locul e foarte curat, însă nu prea bine ventilat. S-a întâmplat de multe ori să ajung acasă şi să-mi pun hainele direct în maşina de spălat. Însă e doar un mic inconvenient, pe lângă toate calităţile enumerate mai sus. Bonus: fac şi livrări la domiciliu.


2 comentarii:

  1. =)))) :))))) doamneeee....vorbeste fomista din tine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil :P dar asta nu schimba cu nimic faptul ca au mancare buna :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !