vineri, 25 martie 2011

Episodul Pilot - Madam Udrea în rolul principal

Aşa cum fiecare serial are un episod-pilot, şi acest blog are articolul său pilot. Pe sistemul Cronica Cârcotaşilor / Gossip Girl / În Gura Presei, ideea e că blogul îşi propune să taxeze tot ce e de taxat pe internet: articole de o calitate mai mult sau mai puţin îndoielnică, bloguri transformate în jurnale care stochează frustrări şi stări despresive şi, bineînţeles, tentative eşuate de cârcotaşi.

                Întrebare de 20 de puncte: de ce am început cu madam Udrea? Răspuns mai mult sau mai puţin retard: de ce nu? Gafele ei curg gârlă - mai ceva ca injuriile aduse de rockeri maneliştilor şi viceversa – începând cu frunzuliţa cu copyright-ul şters şi culminând cu pantofii cu toc dăruiţi prin sate luate de ape că deh, nămolul face bine la reumatism. Cum să umble săracele femei cu cizme de cauciuc? Şi cu efectul terapeutic cum rămâne?

Oricum, blogul ăsta nu se va transforma într-unul politic – pentru asta există Mircea Badea (şi, între noi fie vorba, îşi face treaba ca lumea). Aşa că aici o să fie di tăti, inclusiv filmuleţe de pe YouTube (ăsta a fost flash de inspiraţie de moment). De final, “Enjoy!!”, vorba francezului Goethe. J


Elena Udrea, obsesia unora, stresul altora, dă nişte răspunsuri pe blogul ei de divă suflet.
Ea este de părere că “În contextul actual al presei româneşti, cred că blogul reprezintă unul dintre cele mai bune canale de comunicare pe care le am la îndemână.”
Doamna Udrea este foarte încântată de modalitatea relativ simplă de a discuta cu cetăţenii sau fanii.
Mai preciza pe acolo printr-un articol că este foarte atentă la tot ceea ce se scrie pe blogul ei, şi că este nerăbdătoare să dea informaţii cititorilor săi. În fond, ideea de a cere sfaturi cetăţenilor este bună, însa nu ştiu căt de “aplicabilă” va fi din moment ce madam Udrea vizitează blogul mai des decat Parlamentul...

Puteti gasi AICI articolul in care se spovedeste cititorilor.



* Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Adică nu vă atacaţi degeaba. :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !