vineri, 25 martie 2011

Episodul 11 – Remedii contra plictiselii – Partea 1: Internet


Mă gândesc că dacă îţi pierzi vremea citind articolul ăsta (şi implicit, blogul aferent) eşti o persoană foarte plictisită. Ca şi mine, de altfel, dar eu măcar am chipurile o ocupaţie mai constructivă (adică debitez inepţii); tu, însă, n-ai nicio scuză. Mă rog, ideea e că dacă tot duci lipsă de ocupaţie (că deh, jobul există ca să stai pe net…mai nou poţi să faci asta şi de pe telefon, aşa că nici şcoala nu mai e ce-a fost odată), ia de aici activităţi contra plictiselii, ‘prestabile’ pe Internet!

  • Fă-ţi cont pe Twitter (ştiu, am o obsesie) şi ai ocupaţie toată ziua pentru că poţi să postezi din 2 în 2 minute. Lipsit de relevanţă că pe nimeni nu interesează ce ai tu de zis, important este să nu te opreşti până nu te somează administratorii să te abţii pentru că le dai serverul peste cap (mă gândesc că or fi având şi ei vreo politică de asta protecţionistă; dacă au, ocupaţie în plus, încercând să-ţi recuperezi contul, dacă n-au, cu atât mai bine, postezi până cazi lat).
  • Fă-ţi cont pe Hi5 sau Facebook: trimite cereri de prietenie oricui îţi căşună (poate te alegi cu o acuzaţie de hărţuială şi să vezi dup-aia distracţie!!), schimbă-ţi pozele de profil la fiecare sfert de oră (maxim !!), schimbă statusul profilului la fiecare două minute şi, bineînţeles, lasă comment-uri în care să minţi cu neruşinare cu privire la calitatea artistică a pozelor. Bonus: poţi ajunge pe Pitzipoanca !!
  • Trimite un mesaj celor de la Yahoo şi plânge-te de o problemă (evident inexistentă); vor fi destul de prompţi cu ajutorul. Bineînţeles, ca un făcut, nimic din ce îţi vor sugera ei nu va funcţiona, toate contactele tale se vor şterge singure în mod miraculos iar tu îi vei putea ameninţa că îi dai în judecată pentru că ai pierdut informaţii valoroase pentru tine.
  • Dacă ai cont pe vreun site cu torrente, gen Filelist, intră şi downloadează un pachet de wallpapere de cel puţin 500 de mega, aranjează-le pe categorii şi apoi pune-le şi titluri sugestive (dacă n-ai inspiraţie, merge şi să le numerotezi).
  • Intră pe un site cu filme porno şi dă click pe cel puţin 5 din ferestrele pop-up care se deschid automat; petrece-ţi întreaga zi încercând să dezinfectezi calculatorul de toţi viruşii cu care te-ai pricopsit.
  • Dacă ai chef de conversaţie, intră pe forumuri specializate (cât mai ‘populate’ cu putinţă) şi fă tot posibilul să enervezi pe toată lumea. Iată şi câteva idei:
    • Cere detalii despre cum se mulge un papagal;
    • Fă-ţi reclama la afacerea ta cu ferma de meduze;
    • Oferă-te să-i ajuţi pe cei care sunt nelămuriţi (prea puţin relevant că habar n-ai cum cum se curăţă lentila unui Canon EOS 500D sau cum se scot petele de ulei de motor);
    • Există şi varianta opusă: încearcă să te contrazici cu toţi cei de pe forum, inclusiv cu cei care sunt de acord cu tine.
  • Tot în categoria Filelist & co. – lasă comment-uri negative la cât mai multe filme, şi nu doar cu privire la subiectul fimului, ci mai ales la calitatea sa; la sfârşitul unei ore numără câte reproşuri/înjurături ai primit (dacă nu sunt cel puţin 100, înseamnă că nu ai rezolvat nimic).
* Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Adică nu vă atacaţi degeaba. :P


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !